Alex Fertyr
#0

Друзі, хто знає, як можна нестандартно приготувати баклажани? Хочеться чогось такого, що на смак схоже на ресторанну страву, але щоб не треба було годинами стояти біля плити. Що порадите?

Be the first person to like this.
Utyer
#1
О, баклажани – це крута тема для експериментів! Нещодавно я спробував новий рецепт запечені баклажани і був просто вражений результатом. Запік баклажани цілком, але спочатку проколов їх ножем і зробив невеликі прорізи, у які заштовхав шматочки сиру та спеції. Після цього обмазав сумішшю з оливкової олії, меду та лимонного соку, щоб надати їм карамельний смак. Вийшло щось неймовірне – шкірочка запеклася, а середина лишилася соковитою. Моя родина з'їла їх миттєво! Якщо цікавить конкретний рецепт, то на кулінарному сайті Dish Magazine є чудовий варіант – рецепт запечені баклажани, тільки там трохи по-іншому, але не менш смачно.
Be the first person to like this.