Somavedic Technologies SK
on October 3, 2019
315 views
Spoločnosť Somavedic Technologies s. r. o. je priamym výrobcom prístrojov Somavedic.
Somavedic (do novembra 2014 Somatex), sme začali vyrábať na základe 15 rokov skúseností v oblasti alternatívnej medicíny (ajurvédskej a čínskej), liečiteľstva a príbuzných oblastí a samozrejme tiež na základe vedeckých poznatkov z oblasti frekvenčnej terapie -pôsobenie konkrétnych "vibrácií" na životné prostredie a ľudský organizmus.
Hlavným dôvodom nášho zámeru vytvoriť funkčné a dostupné zariadenie, ktoré môže pomôcť ľuďom zbaviť sa zdravotných problémov, bolo naše dlhodobé zistenie, že klasická mediciálna liečba spravidla nevedie k úplnému uzdraveniu, ale len k potlačeniu alebo jednoducho iba presunie príznaky zdravotných problémov v iných oblastiatí.
V rámci alternatívnej medicíny alebo liečiteľstva bol zas efekt iba len krátkodobý a jednorazové dobitie energie vo forme rôznych alternatívnych metód, alebo okamžité odstránenie symptómov ochorenia, nemalo tiež dlhé trvanie a zdravotné problémy sa často skôr či neskôr vrátili.
S výrobou Somavedicu sme začali na základe skutočnosti, že najlepší spôsob, ako dosiahnuť dlhodobý účinok na zdravie a fyzickú a duševnú harmóniu, je nastolenie trvalého harmonické prostredia, ktoré môže Somavedic vytvoriť - a to najmä v čase spánku, ktorý je pre zdravé fungovanie nášho tela veľmi dôležitý.
Ak sme počas spánku vystavení negatívnym vplyvom prostredia, organizmu nie je umožnené prirodzené dobitie energie, potrebnej pre kvalitnú regeneráciu a postupne tak dochádza k dysfunkciám - od jednoduchších až po najťažšie.
Podobne negatívnym účinkom sú ľudia vystavení tiež v rámci svojho zamestnania, kde často trávia mnoho hodín denne v "škodlivom" životnom prostredí - najčastejšie máme tendenciu byť vystavený geopatogennému stresu alebo elektro-magnetickému smog, ktorý produkujú napríklad mobilné telefóny, počítače, elektromotory, elektrické vedenie, a pod.
Veľmi dôležité je tiež použitie Somavedicu v biorezonančních centrách, kde dochádza k permanentnému znečisťovaniu priestorov kvôli rôznym typom zón a energií, a to nielen v mieste strediska, ale aj od klientov. A hlavne biorezonančné prístroje sú neustále zanášané energiami klientov a je treba ich čistiť, tak ako aj obsluhu týchto prístrojov. Čo má v praxi znamená oveľa menšiu únavu terapeuta a získavanie presnejších výsledkov biorezonančných prístrojov z klientov.
Somavedic v súčasnosti úspešne používa veľa biorezonančných center a tiež má podporu z radov niektorých odborníkov v oblasti medicíny.
Dimension: 1500 x 999
File Size: 64.6 Kb
Be the first person to like this.