Admin
on December 8, 2022
103 views
Biopekáreň aj z dovozom pre GASTRO
BIOPEKAREŇ
#BIOPEKAREN #ZDRAVIE #BEZLEPKU #KVALITNYKVASOK #KVASKOVYCHLIEB #SPALDA #POHANKA #BIOKVALITA #BIO #ORGANIC #KVASOKBIO #pekaren #poctivapekaren #topkvalita
ZDRAVÝ ŽIVOTNÝ ŠTÝL
Bio pekáreň je projekt, ktorý vznikol so zámerom prakticky podporiť myšlienku zdravého životného štýlu. Ponúkame preto zásadne len pravé celozrnné chleby a pečivo, ktoré vyrábame tradičnou metódou (s použitím kvásku) a úplne bez použitia syntetických konzervačných látok, farbív, dochucovadiel a pod.. Všetky naše výrobky sú nielen celozrnné, ale tiež v bio kvalite.
Kontakt:
https://www.biopekaren.sk/
FB: https://www.facebook.com/biopekaren
info@biopekaren.sk, 0948 904 100
Veľká Paka 123, Velka Paka, Slovakia.
PRESŤAHOVANIE PREVÁDZKY BIOPEKÁRNE
Prevádzka s predajňou Bio-pekárne je presťahovaná do Veľkej Paky. Nová adresa je: Veľká Paka 123, 930 51 Veľká Paka. Predajné miesto našich výrobkov je v Dunajskej Lužnej v priestoroch reštaurácie KLUBOVŇA OFK, fungujú pomocou objednávok 2 dni vopred. Aktuálne informácie na tel. č. 0905621169.
BIO PEKÁREŇ
v Šamoríne je malá pekáreň s vlastným kamenným mlynom, zameraná na ručnú výrobu celozrnných pekárenských výrobkov zo surovín vyprodukovaných v ekologickom poľnohospodárstve. Súčasťou prevádzky je aj predajňa, kde priamo ponúkame naše čerstvo vyrobené chleby a pečivo.
POUŽÍVAME ZÁSADNE
• čerstvo pomletú celozrnnú múku z obilia z ekologického poľnohospodárstva, • pšeničný sirup, sušené ovocie a med namiesto cukru, • panenské a za studena lisované oleje a čerstvé kravské maslo namiesto margarínov, • tuky s čo najvyváženejším pomerom omega 3 a omega 6 mastných kyselín, • suroviny, ktoré neobsahujú žiadne chemické konzervačné látky ani umelé farbivá, • suroviny, ktoré nie sú geneticky modifikované, atď.
ZDRAVÝ ŽIVOTNÝ ŠTÝL
Špecializujeme sa na tradičnú výrobu kváskových celozrnných chlebov, okrem toho aj z prastarých obilnín, ako sú špalda a kamut. Jednoznačne vychádzame z požiadaviek plnohodnotnej výživy a to nielen pri samotnej výrobe, ale aj pri výbere dodávateľov.
KVALITA
Ako prevádzkovateľ registrovaný u inšpekčnej organizácii „NATURALIS SK“ vám garantujeme vysokú kvalitu bioproduktov. Na www.naturalis.sk si nás môžete nájsť v zozname kontrolovaných biovýrobcov. Naše výrobky sú certifikované, čo nám umožňuje označiť ich aj logom kontrolnej organizácie:
CERTIFIKOVANÁ BIO PEKÁREŇ V SR, ČÍSLO CERTIFIKÁTOV NAŠICH BIO VÝROBKOV: 476_2021 A 720/2021
Dimension: 1500 x 1000
File Size: 184.39 Kb
Be the first person to like this.